Wat doet een syndicus?

De syndicus is een erkend professional die instaat voor het beheer van de gemeenschappelijke delen (administratief, financieel en technisch beheer). De taken van de syndicus staan beschreven in het burgerlijk wetboek onder art. 577. De mede-eigenaars hebben er alle belang bij dat hun eigendom beheerd wordt door een gediplomeerd syndicus. Syntres heeft de kennis om uw gebouw als een goede huisvader te beheren.

Administratief
beheer

Het administratief beheer omvat in eerste instantie de algemene administratie van de mede-eigendom, conform de wet, de basisakte, het reglement van mede-eigendom en de beslissingen van de algemene vergadering. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de beslissingen van de algemene vergadering.

FINANCIEEL
BEHEER

De syndicus staat in voor de betaling van alle inkomende facturen. Één keer per jaar wordt een afrekening opgemaakt met toepassing van de correcte verdeelsleutels zoals de basisakte die voorschrijft. De opgevraagde voorschotten worden opgevolgd om de financiële situatie van de VME te verzekeren.

TECHNISCH
BEHEER

Frequent onderhoud van de algemene installaties (CV, lift, garagepoort,…), maakt dat problemen tot een minimum worden beperkt. Bij defecten zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgelost (voor dringende zaken kan u ons 24/7 bereiken). Op regelmatige basis worden de nodige offertes opgevraagd voor diverse werken.

Onze zaken

Syndicus in de regio Kempen

Syntres werkt vanuit Vosselaar en is actief als syndicus in de regio Kempen: 

Arendonk
Baarle-Hertog
Beerse
Gierle
Hoogstraten
Kasterlee
Lille
Malle
Merksplas
Oud-Turnhout
Turnhout
Ravels
Retie
Rijkevorsel
Vosselaar
Zandhoven
Zoersel
Mol
Balen
Dessel
Geel
Grobbendonk
Herentals
Herenthout
Herselt
Hulshout
Laakdal
Meerhout
Olen
Vorselaar
Westerlo

Andere regio? Contacteer ons!