over ons

Syntres heeft meer dan 25 jaar ervaring in beheer van gebouwen. In combinatie met een jonge dynamische invloed laten we een nieuwe wind waaien. Niet zomaar een job, maar een passie.

ontmoet ons team

DiLegnoVastgoed-portretten2023(6van18)

Juno Smits

Maak kennis met Juno Smits, financieel beheerder van gebouwen bij Syntres. Als leergierige professional heeft Juno zich snel ontwikkeld in het beheer van gebouwen en staat hij bekend om zijn gedrevenheid in het oplossen van diverse taken en het zorgen voor de optimale staat van gebouwen.

Zijn passie voor kwalitatieve dienstverlening zorgt ervoor dat hij altijd klaarstaat om uitdagingen aan te gaan en te streven naar tevredenheid bij de bewoners. Met zijn inzet en toewijding is Juno een waardevol lid van ons team bij Syntres.​

DiLegnoVastgoed-portretten2023(10van18)

Quinten Papamichelakis

Begrip, inzet en klantvriendelijkheid: drie zaken die ik als syndicus dicht bij het hart probeer te houden. Met wederzijdse ingesteldheid vormt dit een perfecte basis voor ons om op voort te bouwen.

Tezamen met mijn ervaringen die ik heb opgedaan in mijn vastgoedopleiding, combineer ik kennis en dienstverlening om zo een degelijk aanspreekpunt te zijn voor mede-eigenaars.

Yannick Van Oevelen

Yannick Van Oevelen

Twee voor mij essentiële begrippen voor een goed beheer zijn de betrouwbaar- en bereikbaarheid van de syndicus. Enkel zo kan een optimale service bekomen worden.

Na bijna 5 jaar als gebouwbeheerder besloot ik vervolgens mee te schrijven aan het verhaal van Syntres om samen één doel te creëren, namelijk: het aanbieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Syntres: erkend syndicus

Erkend vastgoedmakelaar- bemiddelaar en erkend vastgoedmakelaar – syndicus  BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) (België) onder de nummers: 203886 en 505623. Toezichthoudende autoriteit BIV, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar

BA en borstelling via NV AXA Belgium (polisnummer 730.390.160)

Nacebel codes : 68331 – 68321 – 68322