over ons

Syntres heeft meer dan 25 jaar ervaring in beheer van gebouwen. In combinatie met een jonge dynamische invloed laten we een nieuwe wind waaien. Niet zomaar een job, maar een passie.

ontmoet ons team

Karine Smolders

Karine Smolders

Streven naar tevreden klanten is altijd mijn inzet geweest. Dit zowel door vakkennis als klantvriendelijkheid. In deze nieuwe setting voel ik me als ancien van de groep geroepen om deze waarden door te geven aan de jongere garde. Dit vol overgave en passie voor het beroep. Ik ben gediplomeerd syndicus sinds 1992 en was voorheen actief als bestuurder van Immo Vanhout te Turnhout.

Yannick Van Oevelen

Yannick Van Oevelen

Twee voor mij essentiële begrippen voor een goed beheer zijn de betrouwbaar- en bereikbaarheid van de syndicus. Enkel zo kan een optimale service bekomen worden. Na bijna 5 jaar als gebouwbeheerder besloot ik vervolgens mee te schrijven aan het verhaal van Syntres om samen één doel te creëren, namelijk: het aanbieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Jef Vanhout

Jef Vanhout

Gedreven en spontaan zijn mijn sleutelwoorden. Ik behaalde mijn BIV-nummer in 2010 en ben al sinds 2005 werkzaam in de vastgoedsector. Samen met het Syntres-team hebben we het doel om onze dienstverlening continu te optimaliseren voor zowel onze professionele als particuliere klanten.

Didier Beyens

Didier Beyens

Als gepassioneerd ondernemer vind ik het heel belangrijk om met de juiste mensen een langetermijnstrategie uit te werken. Syntres is een jonge onderneming met veel ervaring die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze droom is om elke mede-eigenaar te laten genieten van een zorgeloos beheer om zo een optimale woon- of werkomgeving te creëren.

Syntres: erkend syndicus

Erkend vastgoedmakelaar- bemiddelaar en erkend vastgoedmakelaar – syndicus  BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) (België) onder de nummers: 203886 en 505623. Toezichthoudende autoriteit BIV, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar

BA en borstelling via NV AXA Belgium (polisnummer 730.390.160)

Nacebel codes : 68331 – 68321 – 68322