over ons

Syntres heeft meer dan 25 jaar ervaring in beheer van gebouwen. In combinatie met een jonge dynamische invloed laten we een nieuwe wind waaien. Niet zomaar een job, maar een passie.

ontmoet ons team

Karine Smolders

Karine Smolders

Streven naar tevreden klanten is altijd mijn inzet geweest. Dit zowel door vakkennis als klantvriendelijkheid. In deze nieuwe setting voel ik me als ancien van de groep geroepen om deze waarden door te geven aan de jongere garde. Dit vol overgave en passie voor het beroep.

Ik ben gediplomeerd syndicus sinds 1992 en was voorheen actief als bestuurder van Immo Vanhout te Turnhout.

Yannick Van Oevelen

Yannick Van Oevelen

Twee voor mij essentiële begrippen voor een goed beheer zijn de betrouwbaar- en bereikbaarheid van de syndicus. Enkel zo kan een optimale service bekomen worden.

Na bijna 5 jaar als gebouwbeheerder besloot ik vervolgens mee te schrijven aan het verhaal van Syntres om samen één doel te creëren, namelijk: het aanbieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

DiLegnoVastgoed-ZwartwitportrettenSyntres(6van7)

Juno Smits​

Ik heb een grote interesse in vastgoed en hou enorm van het sociaal contact met klanten. Ik ben ontzettend verheugd dat ik via Syntres mijn interesses kan combineren met het aanbieden van een dagdagelijkse klantgerichte beheerservice van onze gebouwen. Nauwkeurig en stipt werken aan elk dossier geeft me voldoening. Ik streef steeds naar een vlotte communicatie. Dit resulteert zich in een aangename en efficiënte werking voor zowel klant als voor ons. Een goede communicatie staat bij ons met andere woorden hoog in het vaandel!

Syntres: erkend syndicus

Erkend vastgoedmakelaar- bemiddelaar en erkend vastgoedmakelaar – syndicus  BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) (België) onder de nummers: 203886 en 505623. Toezichthoudende autoriteit BIV, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar

BA en borstelling via NV AXA Belgium (polisnummer 730.390.160)

Nacebel codes : 68331 – 68321 – 68322